Beroeps, Nadruk, Eerlijkheid

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Swift Freight Forwarder Co., Ltd.

Van goede kwaliteit de Europese vrachtdiensten voor verkoop
Van goede kwaliteit de Europese vrachtdiensten voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Swift Freight Forwarder Co., Ltd.

1
Shenzhen Swift Freight Forwarder Co., Ltd.
bedrijfsnaam

Bedrijf Details:

Type Business : Verdeler/groothandel
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Oceanië
Merken : VLUGGE LOGISTISCH
Aantal werknemers : 50~200
Jaarlijkse omzet : 10,000,000-50,000,000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 80% - 90%

Co. van de Shenzhen is Vlug Vrachtvervoerder, Ltd dat in Shenzhen de plaats bepaalde van, China een uitvoerig logistiekbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het internationale lucht & overzeese verschepen, de invoer & de uitvoervervoer, pakhuisopslag, douanemakelarij, etc. Met meer toen 100 hoogst kwaliteit kon het personeel en met sterke agenten overzee rond over de hele wereld op elk ogenblik verstrekkend u de professionele, prima logistiekdiensten.
Onze hoofddienst is FBA van de V.S. en van Europa Amazonië lucht en overzeese vracht.
Het internationale vervoer had diverse verbindingen en de behoeften versterkt doeltreffendheid, die vlug handel drijvend Co. van Shenzhen, Ltd lid om krachtige beroeps vereist te zijn. Wat in het traditionele lucht & overzeese verschepende gebied of de de logistiek van het nieuw-stijl Derde deel handelzaken, kon u voelen, het vlugge handel drijvende lid die van Shenzhen altijd „op integriteit vertrouwen eerst, grootmoedig het behandelde, ijverige werken“ als ons principe. Wij allen baseren op „Samenwerking en Co-Welvaart“ aan het aanbieden van onze achtingscliënt uitstekend, veiligheid, de hoogstaande, snelle vervoersdienst.
Met de ontwikkeling van bijna 8 jaar, heeft de vlugge handel van Shenzhen contracten op lange termijn en goede samenwerking met verscheidene luchtvaartlijnen zoals China Airlines (CA), Jadelading (JI), China Southern Airlines (CZ), Duitse Luchtvaartlijnen (links), de luchtvaartlijnen van China (ci), Cathay Pacific (CX), Emiraten (EK), (SQ) Singapore Airlines. En de scheepvaartlijnen zoals MAERSK, YANGMING, de ALTIJDGROENE, LIJN van „K“ en doctorandus in de exacte wetenschappen. Wij wonnen de hele tijd openbaar lof.
Hier, is vlug handel drijvend Co. van Shenzhen, Ltd alle leden dergelijke zeker en ervaren. Wij zijn enthousiast om een goede samenwerking met u te voorzien. Hoop uw sterke en oprechte partner in de toekomstige tijd te zijn!

Contactgegevens
Shenzhen Swift Freight Forwarder Co., Ltd.

Contactpersoon: Cena Zhai

Tel.: r

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)